احتمالا درباره توسعه دهندههای خارجی که در یک هفته ثروت میلیون دلاری کسب کردهاند شنیدهاید یا خواندهاید! در ایران وضع چگونه است؟
اجازه دهید با یک مثال به سوالهای بالا پاسخ دهیم:
همین الان اپلیکیشن کافه بازار را در گوشی اندرویدی خود اجرا کنید و به گشت و گذاری در بین اپلیکیشنهای پرفروش هفته بپردازید! برای نمونه :
اپلیکیشن کدها و رازهای مخفی اندروید، با قیمت ۲۰۰۰ تومان در بازار عرضه شده است و تا به امروز بیش از ۵۰ هزار فروش داشته است. با یک حساب سرانگشتی میتوان متوجه شد که توسعه دهنده این اپلیکیشن بیش از ۱۰۰ میلیون تومان درآمد کسب کرده است!
برای نمونه دیگر، به اپلیکیشن قانون سر میزنیم که با قیمت ۵۰۰۰ تومان عرضه شده و بیش از ۲۰ هزار فروش داشته؛ که معادل ۱۰۰ میلیون تومان میشود!
صدها اپلیکیشن دیگر با درآمدهایی مشابه را میتوان در کافه بازار مثال زد که در آمدهایی از ۱۰ تا صد میلیون تومان داشتهاند، اگر با خودتان فکر میکنید که تولید اپلیکیشنهایی با چنین درآمدی خیلی سخت و زمانبر است سخت در اشتباه هستید!
در ادامه برای شما شرح میدهیم که برای رسیدن به این درآمدها چه مسیری را باید طی کنید:
مرحله اول: ایده (۳ روز)
ابتدا باید یک ایده برای تولید اپلیکیشن برسید ایدهای که به نظرتان پر فروش و کاربردی باشد.
مرحله دوم: تولید محتوا (۷ روز)
حال نوبت به تولید محتوا میرسد؛ برای ایدهای که به آن رسیدهاید، محتوایی مطلوب و قابل قبول تهیه کنید.
مرحله سوم: برنامه نویسی اپلیکیشن (۲ تا ۳ هفته)
اگر پیش از این برنامهنویسی اندروید را آموختهاید مطمئنا میدانید برای توسعه اپلیکیشنهایی مشابه مثالهای ذکر شده به زمانی بیش از ۲ هفته نیاز نیست ولی برای شمایی که تابحال حتی یک خط کد برنامه ننوشتهاید و هیچ آشنایی با زبانهای برنامه نویسی ندارید پیشنهاد ویژهای داریم که در ادامه آن را بیان میکنیم ولی فعلا فرض را بر آشنایی شما با این زبان برنامه نویسی قرار میدهیم و میبینیم که اپلیکیشن شما در کمتر از یک ماه آماده عرضه به مارکتهای ایرانی و خارجی شده است. اپلیکیشن را با قیمتی مطلوب در مارکتهای مختلف قرار دهید و به لطف تعداد بالای کاربران اندروید از فروش اپلیکیشنتان پول پارو کنید.
بله به همین سادگی است! شما میتوانید با صرف زمانی کمتر از یک ماه درآمدی میلیونی کسب کنید.
پیشنهاد ویژه
و حالا برای شمایی که تا به حال حتی یک خط کد ننوشتهاید، امروز میتواند شروع تغییری بزرگ در زندگیتان باشد. یادگیری زبان برنامه نویسی اندروید سادهتر از آنچه تصور میکنید است؛ کافی است شیوه یادگیری شما و پشتیبانی آموزش شما اصولی باشد.
حتی نیاز نیست سرکلاس بروید! با آموزشهای مجازی در خانه هم میتوانید برنامه نویسی اندروید را بیاموزید و در این حوزه شروع به کار کنید.
برای یادگیری اصولی برنامه نویسی اندروید در دورههای مجازی باید ۱۰ اصل بسیار مهم رعایت شود:
۱. استاد:
ابتدا به یک محتوای آموزش الکترونیک با تدریس استادی برجسته و با تجربه کار عملی در این حوزه نیاز دارید.
۲. جامعیت سرفصلها:
محتوای آموزشی باید از مباحث پایه و مقدماتی شروع شود و در ادامه به مباحث پیشرفته برنامه نویسی اندروید بپردازد.
۳. شیوه آموزش:
باید محتوای آموزشی، پروژه محور باشد و تدریس مطالب فقط به صورت تئوری و بدون ذکر مثال کافی نیست.
۴. سیستم مدیریت یادگیری (lms):
باید سیستمی با امکاناتی همچون پرسش و پاسخ دانشجو با استاد، بحث و تبادل نظر دانشجویان و استاد، ارتباط دیگر دانشجویان بایکدیگر، امکان تعریف و دریافت تمرین و امکان برگزاری آزمون آنلاین جایگزین کلاس سنتی شود تا دانشجو تفاوتی بین دورههای حضوری و مجازی احساس نکند.
۵. کلاس رفع اشکال آنلاین:
دانشجو باید بتواند در طی دوره برای رفع اشکال با استاد، ارتباط آنلاین داشته باشد یعنی دسکتاپ، تصویر و صدای استاد را آنلاین داشته باشد، در صورت صلاح دید استاد شما هم میتوانید دسکتاپ، صدا و تصویر خود را به نمایش بگذارید.
۶. اعتبار، اعتبار، اعتبار:
برگزار کننده دوره مجازی باید معتبر باشد تا مطمئن باشید به تعهداتی که میدهند پایبند هستند و ارزش گواهینامه پایان دوره، بیش از یک تکه کاغذ است. توجه کنید که معتبرترین مرجع آموزشی کشور فقط و فقط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است!
۷. محتوای کمک آموزشی:
گاهی محتوای کمک آموزشی از خود آموزش مفیدتر است! پیدیافهای آموزشی، پاورپوینتها، فیلمهای کمک آموزشی و... همه و همه میتوانند سرعت شما را در درک مفاهیم برنامه نویسی اندروید بیشتر کنند.
۸. پروژه:
تا شروع به کار نکنید و یک پروژه تعریف نکنید، متوجه نخواهید شد که تا چه حد آموزشها مفید بوده است! اینجا است که پروژه آخر دوره که با کمک استاد راهنما انجام میشود ارزش خود را نشان میدهد!
۹. فروش:
یک برنامه نویس خوب باید بتواند خوب بفروشد! آشنایی با مارکتهای ایرانی و نحوه قرار دادن اپلیکیشنها در آن، قوانین و اصولی که باید برای تایید اپلیکیشنتان در نظر بگیرید و تکنیکهای بازاریابی اپلیکیشنتان میتواند خیلی مهم باشد! چه خوب است که در دوره آموزشی به این مسائل هم پرداخته شود!
۱۰. انعطاف سیستم آموزشی:
سیستم آموزشی باید برای کاربران با سطح یادگیری متفاوت، زمانی متفاوت قرار دهد برای مثال باید بین کاربرانی با یادگیری سریع و ضعیف تفاوت قائل شد. کاربر باهوشتر میتواند دوره را یک ماهه به پایان برساند و کاربر ضعیفتر با صبر و حوصله بیشتر و صرف کمیوقت بیشتر.