به گفته علی محمد زارع بیدکی، مدیر جستجوگر ایرانی پارسیجو، هم اکنون بیش از ۵۳۰ لایهی اطلاعاتی در ساختار ۴۰۰ شهر روی سرویس نقشهی پارسیجو قرار گرفته که به مرور زمان لایههای اطلاعات مکانی دیگر نیز به این پروژه اضافه میشود.
بر اساس گزارش مدیر جستجوگر ایرانی پارسیجو، یکی از مزایای این نقشه، مشارکت مردم در تکمیل اطلاعات روی نقشه است. کاربران میتوانند مکانهای مورد نظرشان را روی نقشه ثبت و اطلاعات دلخواه را به صورت متن و عکس اضافه کنند.
زارع بیدکی در مورد دیگر مزایای این نقشه میگوید:
قابلیت به اشتراک گذاری مکانی خاص با استفاده از لینک نقشه، ویرایش و بروزرسانی نقشهها توسط کاربران، اندازهگیری طول و محاسبه مساحت روی نقشه و همچنین تبليغات هدفمند بر اساس مکان جستجو شده از جمله ویژگیهای این سرویس جدید است.
کارتوگرافی منحصر بفرد و آيکنهای ويژه از دیگر مشخصات این سرویس است. در این سرویس کاربران میتوانند نقشه هر شهر و روستای ایران را به صورت مجزا، چاپ کنند یا در سایت و وبلاگ شخصی نمایش دهند.
به گفتهی علی محمد زارع بیدکی، هدف از طراحی و پياده سازی سرویس نقشهی پارسیجو، ايجاد سیستم جامع و مرجع در کشور برای ارائهی خدمات مکان محور با سطوح دسترسی مختلف به تمامی نهادها و شرکتهای دولتی و خصوصی است تا ضمن سرویسدهی به مردم، بستر مناسبی برای رسیدن به توسعهی پايدار باشد.
سرویس نقشهی پارسی جو توسط محققان و متخصصان ایرانی طراحی و پیاده سازی شده است. کاربران میتوانند با مراجعه به آدرس map.parsijoo.ir از این نقشه استفاده کنند.