مشاوره رایگان : 09173119959
طراحی وب سایت با ویژوال استودیو یکی از کاربردهای مهم و اصلی این نرم افزار شرکت مایکروسافت است. همانطور که می دانید نرم افزار ویژوال استودیو (Visual Studio) نوعی محیط یکپارچه جهت توسعه نرم افزار (IDE) است که جهت برنامه نویسی و توسعه نرم افزارهای تحت ویندوز، وب سایت و یا برنامه های تحت وب بکار می رود.
یکی از کاربردهای مهم این محیط برنامه نویسی که سالهاست مورد توجه بسیاری از برنامه نویسان و طراحان وب سایت قرار گرفته، طراحی وب سایت است. بطوری که گفته می شود اکنون ویژوال استودیو یکی از برترین نرم افزارهای طراحی سایت به شمار می رود.
اولین نسخه از این نرم افزار در اواخر دهه 1990 میلادی به بازار نرم افزار عرضه شد ولی چند سال طول کشید تا ویژوال استودیو بطور جدی در زمینه طراحی وب سایت های اینترنتی نیز مورد استفاده قرار گیرد. شرکت مایکروسافت با طراحی و توسعه این محیط برنامه نویسی و همچنین بروز رسانی امکانات .NET Framework توانسته کمک های فراوانی در این زمینه به برنامه نویسان و طراحان وب سایت های اینترنتی و توسعه وب سایت های قدرتمند و کاملا امن کند. امروزه طراحی سایت با ASPnet به یکی از پرطرفدارترین روش های طراحی وب سایت های اینترنتی تبدیل شده بطوری که حتی بسیاری از کسانی که در گذشته، از زبان های برنامه نویسی و پلتفرم های دیگر طراحی وب استفاده می کردند، امروزه رو به محیط برنامه نویسی ویژوال استودیو و فریمورک های مایکروسافت آورده اند.
خوشبختانه امروزه امکان برنامه نویسی وب سایت ها در محیط ویژوال استودیو به هر یک از زبان های J#، VB.NET، C++ و C# وجود دارد. البته در بسیاری از کشورهای جهان، به خصوص ایران بیشتر برنامه نویسانی که از ویژوال استودیو جهت طراحی و برنامه نویسی وب استفاده می کنند، از زبان سی شارپ به این منظور استفاده می کنند. در حال حاضر زبان برنامه نویسی C# یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت است.
همانطور که می دانید در حالت کلی، طراحی وب سایت های اینترنتی دو نوع است:
- طراحی وب سایت های استاتیک
- طراحی وب سایت های داینامیک
البته در مقاله تفاوت وب سایت های داینامیک و استاتیک چیست؟ به بررسی هر یک از این دو نوع پرداخته ایم. هر یک از دو حالت براحتی در محیط برنامه ویژوال استودیو قابل پیاده سازی است. جهت طراحی وب سایت در ویژوال استودیو، پس از نصب این برنامه و ورود به محیط آن می توان پس از انتخب نوع پروژه و همچنین برخی از تنظیمات اولیه، براحتی شروع به کار در محیط آن کنید.
برای شروع کار طراحی سایت، باید فولدرهای مربوط به فایل های Javascript (در صورتی که از این زبان و یا فریمورک های استفاده می کنید)، CSS، صفحات HTML ، Images و... را ایجاد کنید. همچنین در صورت نیاز لینک های هر یک از آنها در سورس برنامه بگنجانید. سپس می توانید شروع به طراحی بخش های مختلف وب سایت از جمله منوها، Header ، Footer و Container کنید و سپس بقیه صفحات (از جمله صفحه تماس با ما، درباره ما و غیره) را یک به یک مطابق با طرح و قالب مورد نظر ایجاد کرده و مراحل طراحی سایت را به دقت انجام بدهید.
در صورتی که وب سایت شما داینامیک است و در آن مانند بسیاری از وب سایت ها، بخش های سمت سرور (Server side) وجود دارد که اطلاعات در آن ذخیره و بعدا بازیابی و یا تغییراتی می شود (مثلا نام کاربری و کلمه عبور برای کسانی که در سایت ثبت نام کرده اند، فرستادن ایمیل از طریق پر کردن فرم های آن در خود سایت، داشتن پنل مخصوص وب سایت جهت وارد کردن اطلاعات، عکس ها و غیره) در این صورت باید علاوه بر بکاربردن دانش طراحی سایت در سمت کلاینت (ظاهر سایت) یعنی بکار گیری جاوااسکریپت در طراحی سایت ، تگ های HTML ، CSS چیست؟ و یا بوت استریپ و طراحی سایت ریسپانسیو در زمینه طراحی و برنامه نویسی سایت ها در سمت سرور (برنامه نویسی سی شارپ و دیتابیس SQL Server) نیز تسلط داشته باشد تا بتواند ارسال و دریافت اطلاعات در وب سایت نیز براحتی صورت بگیرد.
خوشبختانه با استفاده از نرم افزار ویژوال استودیو مایکروسافت براحتی می توانید در هر دو سمت کلاینت و سرور، کدنویسی کرده و نتیجه نهایی را با استفاده از آن اجرا و در صورت بروز هر گونه خطا (Error) و یا باگ های برنامه نویسی، به سرعت آنها را برطرف کنید و وب سایت خود را هر چه سریع تر آماده کنید.
نکته جالب اینجاست که زمانی که یک پروژه جدید طراحی وب در ویژوال استودیو را آغاز می کنید، یک نمونه ساده از صفحات وب که شرکت مایکروسافت به عنوان پیش فرض تعریف کرده و در اختیار شما گذاشته شده را می توانید اجرا و ببینید. این صفحات وب، دارای طراحی بسیار ساده ای هستند و اطلاعاتی مختصر و کلی در زمینه ASP.net و میزبانی وب مایکروسافت و همچنین لینک های مربوطه را به شما نشان می دهند. کسانی که در زمینه طراحی وب سایت، تازه کار هستند می توانند با تغییر دادن خصوصیات (Style) و کم و زیاد کردن تگ های این صفحات، اولین صفحات خود را ایجاد کنند.
استفاده از این نرم افزار و محیط برنامه نویسی آن مزایای زیادی دارد از جمله راحتی و سهولت کار، Debugging راحت و نشان دادن خطاها با نمایش شماره خط مربوط به آن خطا، پشتیبانی از طراحی سایت ریسپانسیو (با استفاده از فریمورک هایی مانند Bootstrap)، امکان طراحی وب سایت ها و اپلیکیشن های تحت وب با استفاده از معماری هایی مانند WebForm ، MVC و ...
از طرف دیگر شرکت مایکروسافت با توجه به اهمیت طراحی سایت های ریسپانسیو (responsive web design) و قابلیت اجرای وب سایت ها بر روی گجت هایی مانند موبایل و تبلت، از سالها قبل پشتیبانی از بوت استرپ (Bootstrap) در ویژوال استودیو را آغاز کرده و امروزه کسانی که به طراحی وب سایت های رسپانسیو (واکنش گرا) علاقه مند هستند با استفاده از بوت استرپ و همچنین "مدیا" (Media Query) براحتی می توانند این کار را انجام داده و سایت هایی زیبا و قدرتمند برای اجرا در محیط هایی غیر از کامپیوتر و لپ تاپ کنند. (لطفا نگاه کنید به مقاله طراحی سایت ریسپانسیو چیست؟ )
خوشبختانه تعمیر و نگهداری وب سایت هایی که در محیط ویژوال استودیو نوشته شده اند، کار سختی نیست و به دلیل امکانات مناسب این نرم افزار که دست توسعه دهنده گان وب و اپلیکیشن های اینترنتی را باز نگه می دارد و از همه مهم تر هر چند سال یکبار شرکت مایکروسافت این نرم افزار را بروز رسانی و تقویت کرده و با ارائه نسخه های جدیدتر و سریع تر توانسته در این عرصه نیازهای طراحان و برنامه نویسان را برطرف کند. از جمله امکان استفاده از امکانات و فریمورک های جدید و مناسبی مانند Entity framework و یا Razor که کمک بزرگی به طراحان و برنامه نویسان می کنند.
شرکت طراحی سایت سیرن با سالها تجربه در زمینه طراحی سایت در شیراز در خدمت شما مشتریان گرامی است. این شرکت از ابتدا با استفاده امکانات و تکنولوژی های مایکروسافت از جمله ویژوال استودیو توانسته به خوبی پاسخگوی نیازهای مشتریان خود باشد.
ما از جدیدترین تکنولوژی های تحت وب بهره می بریم.برای سفارش طراحی سایت خود با شماره 09173119959 تماس بگیرید
نام و نام خانوادگی :* !!!
ایمیل :
نظرات: * !!!
خدمات طراحی سایت سیرن
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به گروه طراحی سیرن می باشد و هر گونه کپـی برداری از آن پیــگرد قانـونی خواهد داشت
صفحه نخست
سفارش طراحی
نمونه کارها
وبلاگ
تماس با ما